Server herlige sandwich hjemme – akkurat som du får på servert på caféen. Start med å lage eggesalaten. Sprøstek brødskivene til slutt, så blir de både lune og sprø.
Porsjoner 4
Eggesalat
0,5flaske Rømmedressing
Til servering
Start med Eggesalaten:
Hardkok eggene, skrell dem og la de bli kalde.
Kutt salami i tynne strimler og vårløk og paprika i småbiter.
Bland alt sammen og rør det sammen med rømmedressingen (du kan gjerne spare litt salami til pynt).
Skyll salaten og la den tørke av seg. Sprøstek brødskivene i litt smør i en stekepanne. Du kan også riste dem i brødrister eller i ovnen og ta på smør i etterkant.
Legg crispssalat på halvparten av skivene, og fordel eggesalaten oppå. Legg en ny brødskive halvveis oppå og dryss litt salami på toppen.
Server med gaffel og kniv og nyt den herlige, sprø og saftige sandwichen.