Det er utrolig praktisk å ovnsbake alt i en form, kun ris å koke ved siden av. Og dette er virkelig kjempegod mat! I tillegg er det tid til å dekke et hyggelig bord mens kylling og grønnsaker koser seg i ovnen.
Porsjoner 4
INGREDIENSER
4kyllingbryst
2hvitløkbåter
1rødløk
2gulrøtter
1squash
1dlIdun Soyadressing
0.5ssflytende honning
0.5sssesamfrø
Salt og kvernet pepper
smør/olje til steking
SERVERES MED
4porsjoner kokt ris
Tilsett litt olje i en stekepanne og brun raskt kyllingfiletene. Trekk dem til side.
Hakk hvitløkbåter, del rødløk i båter, skjær gulrøtter og squash i skiver. Bland grønnsakene og ha dem i en ildfast form.
Rør sammen soyadressing og honning. Hell halvparten over grønnsakene og kvern litt pepper oppå. Legg de lune kyllingfiletene på toppen og pensle dem godt med resten av soyadressingmiksen. Krydre med litt salt og pepper og stek ved 175° C i ca. 25 min på midterste rille.
Sett formen rett på bordet og dryss noen sesamfrø på toppen. Server kokt ris og soyadressing til.