Dette er en innertier for hele familien! Morsom mat, som alle liker. Du kan trygt lage retten med kalkun- eller kyllingkjøttdeig. Eller vanlig kjøttdeig.
Kebab
Rør sammen svinekjøttdeig med salt, tilsett pepper, ingefær og hvitløk. Ha i soyasaus og vann til slutt. Del deigen i fire og form avlange kebab, som stekes et par minutter på hver side. Træ dem på spyd og la dem hvile 5 min.
Tzatziki
Riv grovt en agurk og ha den over i et kaffefilter ev. en sil, og la den renne godt av seg. Finhakk en hvitløksbåt og ha alt i en bolle. Hell dressing over, litt om gangen til du får ønsket konsistens.
Lun couscous
Kok couscous etter anvisning på pakken. Rør inn smør så det smelter og smak til med salt og pepper. Kutt det hvite på vårløken i småbiter og ha det grønne i større biter. Kutt paprika i biter, ca som sukkerertene som du deler i to. Skjær squash i tynne biter og del tomatene i to. Tilsett alt, også de soltørkede tomatene inn i den lune couscousen. Bland inn revet limeskall og presset limesaft. Fordel alt utover på fatet og legg kebab på toppen. Server med rikelig med tzatsiki.