Sursøt svinefilet med godt følge

Den sursøte smaken er en vinner, både for liten og stor. Her kan du gjerne variere med kylling, andre grønnsaker eller mango og cashewnøtter.
Porsjoner 4

INGREDIENSER

  • 600 g svinefilet
  • 2 gulrøtter
  • 0.5 brokkoli
  • 100 g aspargesbønner
  • 1 bunt vårløk eller purre
  • 0.5 ananas (eller boks med ananas)

SURSØT SAUS

SERVERES MED

  •  Kokt ris eller byggris
  • Skjær kjøttet i litt lange biter. Skyll, rens eller skrell grønnsakene. Kutt gulrøttene i staver, del brokkolien i små buketter, del aspargesbønnene i to, kutt vårløk i biter og det samme med ananas.
  • Sursøt saus
    Rør ut maisenna i 2 ss kaldt vann og visp dette sammen med de andre ingrediensene i sausen. Denne lages kald.
  • Varm oljen i stor stekepanne med høye kanter eller en vid gryte. Surr grønnsakene nesten møre, gi ananasbitene også litt farge i pannen og ha det hele i en kjele.
  • Brun kjøttet lett over middelsvarme. Bland det med de fargerike bitene. Hell over sausen og kok opp. Smak til og server. Ha ris til.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart