Reker i tomatsaus med ris 

Herlig spicy tomatsaus med lune reker og ris. Sausen kan gjerne lages dagen i forveien, men vent med å blande inn reker til retten skal serveres. De frosne rekene er gode, kjøp store og la de tine i kjøleskapet før de skrelles.
Reker i salsa
Porsjoner 4

INGREDIENSER

  • 1 kg reker med skall
  • 4  porsjoner ris
  • 2 ss smør/margarin
  • 1 løk
  • 1  grønn paprika
  • 2 stilker stangselleri
  • 1 chili
  • 2 hvitløkbåter
  • 1 boks hakkede tomater
  • 5 ss Idun Tomatketchup
  •  salt/pepper etter smak
  •  litt gressløk/vårløk
  • Kok ris som angitt på pakken
  • Rens rekene
  • Finhakk løken og stek den i panne med smør til den er blank. Tilsett paprika og selleri i biter, finhakket chili og hvitløk, og la dette surre et par minutter.
  • Hell i tomatene, tilsett ketchup og la blandingen koke 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og litt chili om nødvendig.
  • Ha reken i sausen og la dem bli varme. Rekene må ikke koke!
  • Serveres sammen med den nykokte risen. Dryss litt grønt på toppen og pynt med selleriblader.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart