Pølse i termos
Få ting smaker bedre enn varm pølse med tilbehør når man er ute på tur. Mat-termos er en super investering, da er det lett å få gode pølser når alle vil ha en pust i bakken. Ha gjerne med de små turflaskene med ketchup og sennep, de tar ikke mye plass!
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 1 pk wienerpølser av god kvalitet
- 1 pk lomper eller pølsebrød
- 1 liten løk
- 2 ss sylteagurk
- Hot Dog dressing
- Ut-på-tur Tomatketchup
- Ut-på-tur sennep
- Her er det mange muligheter, men for å få de beste pølsene bør de trekkes i vann hjemme rett før du går. Legg så de varme pølsene i termosen sammen med noe av det varme pølsevannet. Vannet skal dekke ca. 3/4 av pølsene, grunnen til at du ikke skal fylle termosen helt, er for å unngå at pølsene sprekker. Skru godt igjen termosen.
- Ha med deg lomper eller pølsebrød, finhakket løk og sylteagurk i små bokser. Ketchup og sennep er en selvfølgelighet, men ta også gjerne med Hot Dog dressing for enda mer smak.
- Husk servietter - og pass på så du tar med deg alt av søppel ut av naturen.