Pitabrød med lammekjøtt & tzatziki

Dette er utrolig godt! Her kan du også bytte på å bruke både svin, kylling eller biffstrimler om du vil ha forandring. Og gjerne noen soltørkede tomater også.
Gyros m. tzatziki
Porsjoner 4

Tzatziki

Til steking av kjøttet

  • eller tørket timian (1 kvast = 0,25 ts)
  • eller tørket oregano (1 kvast = 0,25ts)

Fyll

Serveres i 4 pitabrød

  • Start med dressingen:
    Riv grovt en agurk og ha den over i et kaffefilter eller en sil og la den renne godt av seg. Finhakk hvitløksbåten og ha alt i en bolle. Hell over dressingen litt om gangen til du får ønsket konsistens. Tilsett smuldret fetaost.
  • Stek så lammekjøtt i litt olje i en middelsvarm panne noen få minutter sammen med finhakket hvitløk. Bland inn urter på slutten av steketiden. Om du ikke har friske urter, kan du fint bruke tørkede, ca ¼ ts av hver.
  • Fyll:
    Skyll salaten og la den renne av seg. Kutt tomater og hakk rødløken. Smuldre fetaosten sammen med fyllet. Varm pitabrødene som beskrevet på pakken.
  • Skjær og åpne pitabrødene på toppen og fyll inn alle godsakene.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart