Pannekaker med ruccula og sennep
Her er pannekakene både gode og morsomme! Gøy å servere små pakker eller du kan rette og slett rulle dem sammen til en wraps.
Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 3 dl hvetemel
- 0.5 ts salt
- 6 dl melk
- 1 håndfull ruccula
- smør/margarin til steking
FYLL
- 6 grillpølser eller andre pølser
- 0.5 flaske Idun Søt & fyldig sennep
- 2 ss rødløk, finhakket
- 1 liten boks mais
- 0.5 beger cherrytomater
- litt ruccula
- gressløk, ev. purre
- Pannekakerøre
pannekaker, bytt ut 1 dl hvetemel med 1 dl fin sammalt hvete). Rør godt til du har en jevn og glatt røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene.
Grovhakk en håndfull godt skylt og avrent ruccula og bland inn i røren. La røren svelle ca. 20 min. - Stek pannekakeneHa litt smør i pannen og stek tynne pannekaker. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekakene og stek dem noen sekunder på andre siden også. Legges oppå hverandre så de holder varmen, dekk også til med et kjøkkenhåndkle.
- Fyll
Kutt pølser i biter og stek dem raskt. Bland dem sammen med løk, mais, tomater delt i mindre biter. Ha litt sennep på pannekaken og legg en god skje med fyll oppå. Og litt salat. - Når du skal lage pannekakepakkene
Velg mellom lange gressløkstrå som du bruker som de er, eller skjær lange strimler av purre og dypp dem så vidt i kokende vann, deretter i kaldt.