Koteletter med kremet blomkålsalat
Dette er til alle som lurer på hva dere skal ha til middag i dag: Prøv supergode koteletter med nydelige grønnsaker til!
Porsjoner 4
- Start med ovnsbakte søtpoteter og grønnsaker:
Skjær søtpotet og grønnsaker i jevne staver eller skiver. Legg søtpotetene på stekebrett, vend i olivenolje og hvitløk, dryss over salt og pepper. Søtpotetene stekes ved 200˚C til de er gylne og møre, ca. 20-25 min på midterste rille. Tilsett paprika og squash mot slutten av steketiden, drypp over honning. - Kremet blomkålsalat:
Skyll blomkålen og del den i små buketter og kutt stilken i mindre biter. Skjær vårløken i små biter. Bland blomkål, vårløk og dressing – prøv deg litt frem slik at dressingen dekker blomkål og vårløk. Server litt dressing ved siden av også. - Koteletter:
Brun kotelettene raskt i varm panne med litt smør, 2-3 min på hver side. Stekes sammen med hvitløksbåter. Pensles med soyadressing og krydres med salt og pepper på begge sider. Tilsett litt mer smør, trekk pannen vekk fra platen og legg på et lokk. La kotelettene ettersteke i ca. 5 min. - Sjy:
Kok opp sjyen som er i pannen, visp inn et soyadressing og dryss litt persille over.