Hamburger med coleslaw
Dette er noe som vil falle i smak hos hele familien. Husk å varme burgerbrødene, enten på grillen, i stekeovnen eller i brødristeren.
Porsjoner 4
Coleslaw
Serveres med
- Start med coleslaw:
Skrell gulrøttene og riv dem. Snitt hodekålen i tynne strimler. Finhakk sylteagurk og løk. Ha dette i en bolle og tilsett hamburgerdressing. Start med litt dressing om gangen og tilsett mer til ønsket konsistens. - Grill eller stek burgerne (ett par minutter på hver side, litt avhengig av tykkelsen). Rett før de er klare blir de ekstra gode om de pensles med BBQ-dressing. La dem hvile noen minutter før de serveres.
- Servering:
Skyll salaten og la den renne godt av seg. Ha klart coleslaw, hamburgerdressing, ketchup, rødløk og tomat i skiver samt sylteagurk. Lun hamburgbrødene og la alle lage sin egen burger.