Grønnsaksvafler med skinke & salat

God og delikat lunsj, middag eller kveldsmat – alle elsker vafler! Har du en liten rest av noen rotgrønnsaker, er også de supre å tilsette her. Her er det beregnet to vafler per person.
grove vaffel med salat
Porsjoner 4
  • Pisk egg og vann sammen. Tilsett havregryn, hvetemel, bakepulver, salt og rør det hele godt sammen med smør.
  • Skrell og riv grønnsakene grovt, bland dem inn i røren sammen med ost. La det hele stå å svelle ca. 20 min.
  • Varm vaffeljernet og smør det lett. Ha en øse med den tykke røren i jernet og fordel den godt utover. Beregn litt lenger steketid enn vanlig (stek til vaffelplaten er gyllen). Litt avhengig størrelsen på vaffeljernet blir denne røren til 7-8 vaffelplater.
  • Til servering
    Fjern skall og kjerner og skjær melonen i biter. Fordel salat, marinerte tomater, melonbiter, skinke og herlig dressing på vaflene.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart