Fylte pannekaker
Morsom og god middag til liten og stor! Lag enkelt variasjoner med ulike grønnsaker og fyll.
Porsjoner 4
Pannekaker
Fyll med kjøttdeig
- 2 dl Idun Tomatketchup
Topping
- 3 ss Idun Tomatketchup
Grønnsaker ved siden av
- Stek pannekaker etter anvisning på pakken (eller lag egen pannekakerøre)
- Stek kjøttdeig på sterk varme i litt olje til den er gjennomstekt. Tilsett løk og paprika, la det surre litt sammen. Ha i ketchup og vann. Rør godt sammen, smak til med salt og pepper. La det hele småkoke et par minutter.
- Fordel fyllet utover på pannekakene, men spar ev. litt. Brett sammen og legg i smurt ildfast form. Rør resten av fyllet med litt ketchup og ha på toppen. Dryss over ost. Stekes ved 200 ˚C i 7-10 min på midterste rille til osten har smeltet og fyllet er varmt.
- Grønnsaker: Skrell gulrøtter og stangselleri, og skjær lange staver. Settes på høykant i glass sammen med tomater og sukkererter. Dipp og dypp dem i ketchup og rømmedressing.