Fiskekaker i burgerbrød
Lag hjemmelagde fiskekaker eller kjøp ferdig. Lune fiskekaker er supre å servere i burgerbrød eller i pitabrød og er en enkel måte å få i seg fisk på.
Porsjoner 4
Fiskekaker
Serveres med
- Lag fiskefarse
Skjær fiskefileten i mindre biter. Kjør fisk, potetmel, krydder og melk noen sekunder i en matprosessor Dette bør kjøres raskt og lite, da får du en grov fiskefarse. Ønsker du en glatt farse, kan den kjøres litt lenger.
For ekstra gode fiskekaker kan du tilsett purre og paprika i småbiter og vend dem inn i farsen med en slikkepott helt til slutt. - Stek fiskekakene
Form fiskefarsen til store fiskekaker ca. 6 stykker - med hjelp av en ren hånd og 1 spiseskje, som dyppes jevnlig i kaldt vann mellom hver fiskekake. Stekes på middelsvarme med litt smør i pannen.
Evnt stek ferdige fiskekaker som angitt på pakken. - Ved servering
Varm burger- eller pitabrødene i brødrister og fordel salat og grønnsakene oppå. Ha på hamburgerdressing og legg fiskekake i midten.