Asiatisk laksefilet med brokkolisalat og soyasmør

Rask og herlig laksemiddag til hele familien. Start med laksen, og lag resten mens den godgjør seg i ovnen.
ovnstekt laks
Porsjoner 4

Til steking av laks

Brokkolisalat

Liten salat

Soyasmør

Serveres med

  • Laks:
    Legg laksebitene i en ildfast form å pensle dem med soyadressing. Dryss over sesamfrø, litt salt og pepper. Stekes i ovn ved 180°C i ca. 15 min på midterste rille.
  • Brokkolisalat: 
    Skyll og del brokkolien i veldig små buketter, finn hakk stilken og bland den med de små bukettene. Bruk brokkolien som den er eller dypp den et minutt i kokende vann, avkjøl og la den renne veldig godt av seg. Kutt agurk og vårløk i små biter og bland sammen. Vend inn dressing og dryss grovhakkede mandler over
  • Enkel salat:
    Skjær bort skallet på mangoen, fjern steinen i midten og kutt frukten i biter. Skyll og del de små tomatene og bland sammen tomater og mango.
  • Soyasmør:
    Smelt smør i en liten kjele til det så vidt bruser, ta vekk fra varmen og pisk inn soyadressing. Tilsett sesamfrø og smak til med pepper
  • Server laksen med kok ris og alt det andre

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart