Sandwich med eggesalat

Server herlige sandwich hjemme – akkurat som du får på servert på caféen. Start med å lage eggesalaten. Sprøstek brødskivene til slutt, så blir de både lune og sprø.
Sandwich-eggesalat
Porsjoner 4

Eggesalat

Til servering

  • Start med Eggesalaten:
    Hardkok eggene, skrell dem og la de bli kalde.
    Kutt salami i tynne strimler og vårløk og paprika i småbiter.
    Bland alt sammen og rør det sammen med rømmedressingen (du kan gjerne spare litt salami til pynt).
  • Skyll salaten og la den tørke av seg. Sprøstek brødskivene i litt smør i en stekepanne. Du kan også riste dem i brødrister eller i ovnen og ta på smør i etterkant.
  • Legg crispssalat på halvparten av skivene, og fordel eggesalaten oppå. Legg en ny brødskive halvveis oppå og dryss litt salami på toppen.
  • Server med gaffel og kniv og nyt den herlige, sprø og saftige sandwichen.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart