Sandwich med eggesalat
Server herlige sandwich hjemme – akkurat som du får på servert på caféen. Start med å lage eggesalaten. Sprøstek brødskivene til slutt, så blir de både lune og sprø.
Porsjoner 4
Eggesalat
- 0,5 flaske Rømmedressing
Til servering
- Start med Eggesalaten:
Hardkok eggene, skrell dem og la de bli kalde.
Kutt salami i tynne strimler og vårløk og paprika i småbiter.
Bland alt sammen og rør det sammen med rømmedressingen (du kan gjerne spare litt salami til pynt). - Skyll salaten og la den tørke av seg. Sprøstek brødskivene i litt smør i en stekepanne. Du kan også riste dem i brødrister eller i ovnen og ta på smør i etterkant.
- Legg crispssalat på halvparten av skivene, og fordel eggesalaten oppå. Legg en ny brødskive halvveis oppå og dryss litt salami på toppen.
- Server med gaffel og kniv og nyt den herlige, sprø og saftige sandwichen.