Fylte & fargerike paprika

Paprika er spesielt god etter at den har vært i ovnen. Dette er morsom og fargerik mat som er populær blant alle.
Fylte paprika
Porsjoner 4

Tilbehør

  • Skyll paprikaene og skjær av lokket ved stilken. Skrap ut alle frøene. Skjær bort en liten bit, slik at paprikaene står støtt. Sett paprikaene på høykant i en smurt ildfast form
  • Finhakk løk og hvitløk og bland inn purre, kuttet i ringer. Ha det hele i en stekepanne og la det surre litt i olje på middelsvarme til det er blankt og mykt.
  • Tilsett kjøttet. Rør godt til kjøttet smuldrer seg og har fått litt farge. Tilsett ketchup, salt og pepper. Tilsett halvparten av osten i kjøttfyllet.
  • Fordel fyllet i paprikaene og dryss resten av osten på toppen. Legg lokkene ved siden av i formen, slik at osten blir gyllen. Stekes ved 225 grader i ca. 15 min på midterste rille.
  • Sett på lokkene og servere gjerne med salat og brød til.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart