Fylte & fargerike paprika
Paprika er spesielt god etter at den har vært i ovnen. Dette er morsom og fargerik mat som er populær blant alle.
Porsjoner 4
- 1,5 dl Idun Tomatketchup
Tilbehør
- Skyll paprikaene og skjær av lokket ved stilken. Skrap ut alle frøene. Skjær bort en liten bit, slik at paprikaene står støtt. Sett paprikaene på høykant i en smurt ildfast form
- Finhakk løk og hvitløk og bland inn purre, kuttet i ringer. Ha det hele i en stekepanne og la det surre litt i olje på middelsvarme til det er blankt og mykt.
- Tilsett kjøttet. Rør godt til kjøttet smuldrer seg og har fått litt farge. Tilsett ketchup, salt og pepper. Tilsett halvparten av osten i kjøttfyllet.
- Fordel fyllet i paprikaene og dryss resten av osten på toppen. Legg lokkene ved siden av i formen, slik at osten blir gyllen. Stekes ved 225 grader i ca. 15 min på midterste rille.
- Sett på lokkene og servere gjerne med salat og brød til.