Hjemmelagde karbonader på pinne
Er du heldig å ha viltkarbonadedeig, så lag noen saftige og morsomme karbonader. Har du ikke viltkjøtt, bruk vanlig karbonadedeig og dropp einerbærene.
Porsjoner 4
Hjemmelagde karbonader
Serveres med
- 3 ss Idun original sennep
- 6 ss Idun Rømmedressing
- Rør viltkjøttdeigen sammen med salt. Tilsett pepper, finhakkede einerbær, potetmel og egg. Arbeid dette godt sammen og tilsett vann til slutt. Del deigen i fire og form fire store karbonader. Stekes i varm panne med smør, ca 2 min på hver side. La de hvile ca. 5 min.
- Stek brødskivene i smør i panne, del dem i to. Kutt soppen i skiver, krydre med salt og pepper og stek den i panne med smør. Legg salat, agurk i skiver samt soppen og deretter viltkarbonaden. Fortsett med avokado og løk i skiver, og legg den andre brødskiven på toppen. Fest det hele med en pinne, og ha squash, reddik og vårløk på pinnen. Eller om du har noen andre favorittgrønnsaker, så kan du bruke dem.
- Rør sammen sennep og rømmedressing og server den til. Drypp balcamico glace rundt og nyt det gode måltidet.