Kylling al diablo
Lekker og nydelig kyllingmiddag til hverdags eller fest!
Porsjoner 4
Tomatsaus
Serveres med
- Kyllingfiletene
Skjær og del brystet nesten i to på langs, men bare nesten. Den skal henge i sammen. Bankes litt utover med en kniv. Krydre kjøttet med salt og pepper. Bruk ostehøvel og skjær skiver av osten, som du legger på kyllingen. Ha friske basilikumblader oppå og rull sammen. Brun kyllingfiletene i litt smør. Du kan evt. feste dem med tannstikkere, uten smak. La de avkjøle litt. Pakk hver filet inn i en skive parmaskinke og legg dem i en ildfast form. Kyllingfiletene etterstekes ved 200˚ C i 10-12 min på midterste rille. - Tomatsaus
Stek løk og hvitløk lett i litt olje til det blir blank. Hell i tomater, kok inn og tilsett soyasaus. Ha i ketchup og rør inn rikelig med gressløk rett før servering. - Pasta
Kok pasta etter anvisning på pakken. - Servering
Del kyllingfileten i to på skrå og sett dem på høykant på tallerkenen. Ha varm pasta og saus til, pynt med basilikum. Ha gjerne parmesankjeks til.